Magazin online de instalatii sanitare, lucrari ventilatie, aer conditionat

Climatizare

Firma SC REDOMAR SRL este dealer autorizat al produselor si solutiilor pentru climatizare de la CLIMALUX.

SkyTek Inverter aer conditionat

In domeniul ventilatiei, instalam si promovam produsele firmei RUCK Ventilatoren de calitate germana

RUCK Ventilatoare Ventilatie

Avand la bazã experienta in domeniul sistemelor de aer conditionat, ventilatie, incalzire, purificare si tratarea aerului si echipe formate numai din specialisti, REDOMAR ofera clientilor sai o gamã complexa de SERVICII in care se resimte profesionalismul nostru.


Servicii

  • Consultanta tehnica si dimensionarea sistemelor de climatizare
  • Montaj si punere in functiune
  • Service

CONSULTANTA TEHNICA SI DIMENSIONAREA SISTEMELOR DE CLIMATIZARE va este oferita cu profesionalism, solutia rezultata fiind perfect adaptata cerintelor clientului si integrata in specificul si destinatia spatiului sau imobilului.

Solutiile tehnice sunt corelate cu cele comerciale, oferindu-va variantele optime prin care va puteti incadra in costurile planificate ale investitiei.

Avand la baza experienta dovedita prin aprecierile clientilor, REDOMAR ofera o gama complexa de servicii. REDOMAR are propria echipa de montaj, personal calificat si specializat, atestat de CLIMALUX in colaborare cu producatorii echipamentelor.

In ceea ce priveste SERVICE-ul, REDOMAR va ofera servicii de Service pentru instalatiile montate de ventilatie/aer conditionat in garantie si post garantie