Magazin online de instalatii sanitare, lucrari ventilatie, aer conditionat

Cum cumpar?

Comanda

Clientul confirmă comanda sa, după cum urmează. Această confirmare constituie acceptarea acestor termeni şi condiţii de vânzare.

Clientul interesat de un produs in vânzare pe site-ul: www.instalatii-redomar.ro trebuie să urmeze următorii paşi pentru a finaliza comanda. După ce faceţi clic pe Confirmare şi aţi verificat detalii despre comanda dumneavoastra (caracteristici, pret, etc ...), clientul confirmă alegerea produsului sau produselor selectate făcând clic pe „Finalizare”. Astfel veți trimite o cerere de ofertă iar aceasta va fi procesata în cel mai scurt timp. Oferta de preț vă va fi transmisă telefonic sau prin e-mail, iar aceasta va fi valabilă timp de 15 zile de la primire

Dacă aceasta este prima comanda, clientul trebuie să completeze un formular cu o varietate de informatii personale: nume, adresa de expediere, de e-mail, numărul de telefon, detalii firma etc.

Datele completate sunt confidentiale si vor fi folosite doar si strict pentru factura. Numarul de telefon si emailul trebuie sa fie valide pentru a putea fi contactat de agentii nostri.

În timpul procedurii, clientul creează o parolă.


Identificare

Clientul care a cumparat pe site-ul www.instalatii-redomar.ro poate alege o parola pe care îi va permite, in momentul unei noi comenzi de a nu completa formularul de inscriiere necesare pentru a confirma comanda.

Clientul deja înregistrat pe site-ul este recunoscut ca un client de la INSTALATII-REDOMAR.

Parola clientului lui INSTALATII-REDOMAR este strict confidenţiala şi personala.

Parola nu trebuie să fie divulgata sau comunicata unor terţe persoane .

Dacă pierdeţi sau uitaţi parola, clientul va trebui să contacteze cât mai repede posibil administratorul site-ului web: www.instalatii-redomar.ro la office@instalatii-redomar.ro care va trimite în termen de 48 de ore, o parolă noua de înlocuire cea anterioară.


Livrare
Romania

Livrarea se face cu Curier Rapid într-o perioadă de 5-10 zile de la data de confirmare a comenzii, nu si in cazul de evenimente fortuite sau de forţă majoră, care ar putea intarzia livrarea independent de voinţa şi bunătatea INSTALATII-REDOMAR.

Plata se face la curierat in momentul predarii coletului
Uniunea Europeană

Livrarea se face într-o perioadă de 5-10 zile zile de la data de confirmare a comenzii, nu si in cazul de evenimente fortuite sau de forţă majoră, care ar putea intarzia livrarea ,independent de voinţa şi bunătatea INSTALATII-REDOMAR.