Magazin online de instalatii sanitare, lucrari ventilatie, aer conditionat

Termeni si conditii

Aplicare a termenilor si condiţiilor generale de vânzare

Confirmarea comenzii către client implică acceptarea acestor termeni si conditii


Valabilitatea ofertelor

Ofertele sunt valabile doar pentru consumatorii care au o adresa de livrare în Uniunea Europeană (UE)

Articolele prezentate pe site sunt disponibile pana la epuizarea stocurilor.

În cazul în care exista o noncorcondanta privind comanda unui articol sau indisponibilitatea acestuia, INSTALATII-REDOMAR se angajează să ofere un ordin de rambursare a clientului în termen de 15 zile.

INSTALATII-REDOMAR este obligată să informeze clientul prin e-mail în cazul în care acesta a confirmat comanda unui articol indisponibil din stoc.


Catalog de prezentare

Articolele in vânzare sunt descrise şi prezentate cât mai precis posibil.

Cu toate acestea, în caz de erori sau omisiuni în această prezentare, INSTALATII-REDOMAR declina orice responsabilitate.

Fotografiile produselor, împreună cu textul nu sunt acoperite de contract.


Preţul Produselor

Ofertele de preț vor fi oferite la cerere în RON, incluzând impozitele pentru România.

În cazul unor schimbări a cotelor de TVA, aceste schimbări vor afecta preţul final al articolelor, fără a preaviza clientul.

INSTALATII-REDOMAR isi rezerva dreptul de a modifica preţurile în orice moment, dar produsele sunt facturate la preţurile aplicabile la data comenzii.

Aceste drepturi şi obligaţii legate de livrarea unui produs sunt suportate de către client şi sunt responsabilitatea sa. Va rugam să reţineţi că prin comanda pe site, sunteţi considerat importator şi sunteţi obligaţi să va conformati cu toate legile şi reglementările din ţara în care primiţi bunuri. Vrem ca clienţii noştri să fie conştienţi de faptul că livrările transfrontaliere pot fi supuse unei proceduri de deschidere şi de inspecţie vamală.


Responsabilitate

La toate etapele de acces la site, consultare, completarea formularului, procesarea comenzilor, livrarea de produse sau orice alt serviciu INSTALATII-REDOMAR îşi asumă obligativitatea de intermediere. Prin urmare, INSTALATII-REDOMAR nu este responsabila pentru nici un inconvenient sau prejudiciul rezultat din utilizarea Internetului şi fenomene externe de sarcinile şi măsurile de precauţie luate de INSTALATII-REDOMAR. În special, toate fenomenele neprevăzute referitoare la prestarea serviciului, intruziunilor externe sau prezenţa viruşilor in computer nu va fi atribuită la INSTALATII-REDOMAR. În mod similar, tot ceea ce se datorează fenomenelor de forţă majoră INSTALATII-REDOMAR este complet scutita de orice răspundere. Clienţii beneficiază de garanţiile prevăzute de marcile de pe site.