Magazin online de instalatii sanitare, lucrari ventilatie, aer conditionat

Termeni si conditii

Aplicare a termenilor si condiţiilor generale de vânzare

Confirmarea comenzii către client implică acceptarea acestor termeni si conditii


Valabilitatea ofertelor

Ofertele sunt valabile doar pentru consumatorii care au o adresa de livrare în Uniunea Europeană (UE)

Articolele prezentate pe site sunt disponibile pana la epuizarea stocurilor.

În cazul în care exista o noncorcondanta privind comanda unui articol sau indisponibilitatea acestuia, INSTALATII-REDOMAR se angajează să ofere un ordin de rambursare a clientului în termen de 15 zile.

INSTALATII-REDOMAR este obligată să informeze clientul prin e-mail în cazul în care acesta a confirmat comanda unui articol indisponibil din stoc.


Catalog de prezentare

Articolele in vânzare sunt descrise şi prezentate cât mai precis posibil.

Cu toate acestea, în caz de erori sau omisiuni în această prezentare, INSTALATII-REDOMAR declina orice responsabilitate.

Fotografiile produselor, împreună cu textul nu sunt acoperite de contract.


Preţul Produselor

Ofertele de preț vor fi oferite la cerere în RON, incluzând impozitele pentru România.

În cazul unor schimbări a cotelor de TVA, aceste schimbări vor afecta preţul final al articolelor, fără a preaviza clientul.

INSTALATII-REDOMAR isi rezerva dreptul de a modifica preţurile în orice moment, dar produsele sunt facturate la preţurile aplicabile la data comenzii.

Aceste drepturi şi obligaţii legate de livrarea unui produs sunt suportate de către client şi sunt responsabilitatea sa. Va rugam să reţineţi că prin comanda pe site, sunteţi considerat importator şi sunteţi obligaţi să va conformati cu toate legile şi reglementările din ţara în care primiţi bunuri. Vrem ca clienţii noştri să fie conştienţi de faptul că livrările transfrontaliere pot fi supuse unei proceduri de deschidere şi de inspecţie vamală.

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Ce date cu caracter personal se culeg?

Pentru a accesa site-ul web www.instalatii-redomar.ro, nu aveți nevoie să ne furnizați date personale. În măsura în care doriți să achiziționați serviciile și / sau produsele oferite de site sau să trimiteți un mesaj, vă putem solicita anumite date de identificare sau date personale. Datele personale se referă la toate informațiile care pot fi utilizate pentru a vă identifica personal sau pentru a vă contacta online sau offline. Informațiile personale sunt colectate numai cu consimțământul dvs. (de exemplu, dacă le oferiți în mod deliberat prin intermediul formularului de contact de pe site sau prin intermediul formularului de comanda online).

Informațiile personale solicitate prin formularul de contact includ: numele, telefon și adresa de e-mail.

Informațiile personale solicitate prin formularul de comanda includ: numele, telefon, adresa de e-mail şi adresa postala.

În ce scop sunt folosite datele personale?

Datele furnizate de utilizator sunt strict confidențiale. SC REDOMAR SRL se angajează să nu furnizeze unei terțe părți neautorizate aceste date și să le folosească strict pentru comunicarea cu dvs. si pentru livrarea comenzii

Datele dumneavoastra vor fi pastrate atata timp cat contul dumneavoastra este activ sau contractul cu dumneavoastra este activ, dupa care vor fi sterse

Care sunt drepturile dvs. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal?

Prin citirea Termeni si conditii de pe site-ul www.instalatii-redomar.ro, ați fost informat despre drepturile dvs. prevăzute în Legea 677/2001 si Regulamentul european 679/2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, dreptul la informație, dreptul de acces, dreptul de intervenție, dreptul la obiecții, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a fi şters din baza noastră de date şi vă daţi consimţământul pentru culegerea informaţiilor mai sus menţionate in scopul mentionat.


Responsabilitate

La toate etapele de acces la site, consultare, completarea formularului, procesarea comenzilor, livrarea de produse sau orice alt serviciu SC REDOMAR SRL îşi asumă obligativitatea de intermediere. Clienţii beneficiază de garanţiile prevăzute de marcile de pe site.

SC REDOMAR SRL isi asuma responsabilitatea gestionarii si protectiei datelor cu caracter personal, respectand cerintele Regulamentului european 679/2016